Limba engleză pentru începători - ELEMENTARY (A1&A2)

Urmatorul curs: 30 octombrie - 20 decembrie

La intrebarea De ce sa invat limba engleza? pot fi date nenumarate motive - toate la fel de importante: de la a intelege instructiunile simple afisate pe ecranul calculatorului Dvs. in limba engleza pana la a citi operele lui Shakespeare in original. Despre importanta unei limbi straine in relatie cu locul de munca nici nu mai trebuie sa amintim.

Un aspect de baza in invatarea unei limbi straine este prezenta unei motivatii - indiferent de natura ei; este esential sa va doriti sa invatati o limba straina, sa stiti de ce vreti sa o invatati si la ce nivel va propuneti sa ajungeti. De drumul pana acolo ne ocupam noi!

Cursul ELEMENTARY pune accent pe conversatie si pe situatiile practice, fara a neglija insa aspectele gramaticale de baza. Este un curs interactiv, cu metode de predare moderne si in conformitate cu Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi. Progresele vor fi vizibile si nici nu veti simti cum trece timpul cand sunteti la curs.

Modulul ELEMENTARY se desfasoara pe parcursul a doua luni si cuprinde 16 sedinte a cate 2 ore, deci un total de 32 de ore.

Intalnirile vor avea loc de doua ori pe saptamana, si anume marti si joi de la 18:00 la 20:00. In functie de solicitarile cursantilor, ora de incepere poate fi decalata sau devansata cu max. 30 de minute.

Contravaloarea cursului este de 390 lei si poate fi achitata in doua transe.

Locurile sunt limitate (max. 6 participanti) iar ocuparea lor se va face in ordinea inscrierii. Pentru inscriere este necesar sa dati un test si sa achitati un avans. Va asteptam sa faceti o programare pentru sustinerea testului si discutia preliminara.

So, let's learn English!