Modul Conversațional

Cui se adresează Modulul Conversațional?
Acest modul se adreseaza celor care isi o propun o abordare practica in invatarea limbii engleze si care doresc sa foloseasca limba engleza in situatii variate din viata de zi cu zi.
În ce constă?

Cursul este structurat in jurul unor teme de baza, cum ar fi: How to introduce yourself, How to ask for information, How to express your opinions, How to speak on the phone, How to write an e-mail. etc., dar contine si discutii libere pe teme alese de voi. Toate discutiile vor fi contextualizate (adica vor porni de la o situatie specifica, de la o imagine, de la un dialog, etc.), astfel incat conversatiile sa fie cat mai firesti si cat mai apropiate de vorbitori.

De asemenea, cursantii isi vor exersa si capacitatea de intelegere a limbajului vorbit prin intermediul unor inregistrari audio-video. La finalul modului, participantii se vor intalni cu vorbitori nativi de engleza pentru a avea posibilitatea sa interactioneze cu acestia in conditii reale.

Este un curs practic al carui scop este de a ajuta cursantul sa se exprime fluent in situatii obisnuite din viata reala. Cursul include tehnici conversationale, scenarii, jocuri de rol, discutii libere, auditii, invitati, etc., totul sub atenta indrumare a unor traineri profesionisti.

Cum pot să mă înscriu?
Pentru a va inscrie trebuie sa dati un test de plasare si sa achitati un avans. Numarul de locuri este limitat iar ocuparea lor se va face in ordinea inscrierii. Numarul maxim de cursanti intr-o grupa este de 6.
Cât durează?

Modulul Conversational dureaza doua luni si cuprinde 16 de sedinte a cate 90 de minute fiecare.

Intalnirile vor avea loc de doua ori pe saptamana, si anume marti si joi de la 18:00 la 19:30. In functie de solicitarile cursantilor, ora de incepere poate fi decalata sau devansata cu max. 30 de minute.

Cât costă?
Contravaloarea cursului este de 490 lei si poate fi achitata in doua transe.